(Nederlands) Kom in de Bedstee
(Nederlands) Aalten - Winterswijk

(Nederlands) Kom in de Bedstee Aalten en Winterswijk is een uniek concept. Naast rust en ruimte, ontdekt u het slapen in een heuse bedstee! Deze bedstedes zijn met een moderne knipoog, dus van alle gemakken voorzien! Beide locaties zijn voorzien van een sauna en hottub, de ultieme combinatie voor heerlijk ontspannen. Zowel Aalten en Winterswijk heeft een prachtig natuurgebied, een uitkomst voor de wandel- en fietsliefhebber. Bovendien is er altijd wel vertier of zijn er bezienswaardigheden in de buurt. Naast dat de accommodatie is voorzien van een luxe keuken en badkamer, is er ook een verwarmde binnenspeelplaats voor jong en oud. Van thuisbioscoop tot pooltafel, volop plezier! Kortom, wilt u eens verblijven in een bijzonder verblijf? Dan is Kom in de Bedstee een ware ontdekking…maak het mee, slapen in een bedstee!

Adresse :
(Nederlands) Eskesweg
Postleitzahl :
(Nederlands) 7121 LZ
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 06-29303016
Email :
info@groepsaccommodatie-aalten.nl
Webseite :
http://www.komindebedstee.com/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) H.J. SCHUTTE

(Nederlands) Wij zijn familie Schutte en streven erna uw verblijf zo prettig mogelijk te laten zijn!

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!