(Nederlands) Boerderij 't Lankhof
(Nederlands) Vakantieappartement & mini-camping

(Nederlands) Boerderij ‘t Lankhof is een klein rundveebedrijf gelegen in een rustige en landelijke omgeving van de Achterhoek. Onze boerderij bevindt zich in de buurtschap Barlo, dat in de nabijheid van het fraaie dorp Aalten en het pittoreske boekenstadje Bredevoort ligt. Onze boerderij is een prachtige plek om van uw vakantie te kunnen genieten. Midden in de rustige, landelijke omgeving bieden wij, Bertus en Lidy Oldenhave, u de mogelijkheid voor een kampeerplaats op onze gezellige SVR-camping of kunt u terecht voor een vakantie of overnachting in ons comfortabele en ruime appartement. Kortom, boerderij ‘t Lankhof is een geschikte uitgangsplek voor recreatieve ontspanning en om van daaruit allerlei activiteiten te ondernemen. Op deze website meer informatie over de mogelijkheden, de prachtige en landelijke omgeving, alsmede over de activiteiten en evenementen die er in de Achterhoek zoal te beleven zijn.

Adresse :
(Nederlands) Markerinkdijk 59
Postleitzahl :
(Nederlands) 7122 RT
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0543-451346
Email :
info@tlankhof.nl
Webseite :
http://www.tlankhof.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) FAMILIE OLDENHAVE

(Nederlands) Lid Vereniging Logies verstrekkende bedrijven Aalten en omgeving.

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!