(Nederlands) Boerderijcamping De Mebel
(Nederlands) Ook verhuur van stacaravan en zomerhuisje.

(Nederlands) Kindvriendelijke Boerderijcamping gelegen achter de boerderij vanwaar u uitkijkt over de weilanden. Dichtbij grensdorp Dinxperlo, bekend om zijn kleinste kerkje van Nederland.

We bieden u rust en ruimte en laten u kennismaken met de gemoedelijkheid van de Achterhoek.Er zijn veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen over prachtige nieuwe fietspaden die u langs de mooiste plekjes leiden.

Voor de kinderen zijn veel speelmogelijkheden op het middenveld. Een groot aantal skelters en trekkers. Ze kunnen beleven, zien en ervaren hoe een koe wordt gemolken. Een hele ervaring! Er is een kleine wei met geitjes, kippen en konijnen.

In de recreatieruimte is er mogelijkheid om te spelen met slecht weer en vindt u informatie over de omgeving.

Sinds 2011 beschikken we over nieuw sanitair met een ingebouwd kinderbadje en vloerverwarming. Er is een wasmachine en droger beschikbaar. Wij verhuren een stacaravan en een zomerhuisje. Beschikbaarheid van campingplaatsen en verhuur kunt u op onze website bekijken.

Adresse :
(Nederlands) Hoge Heurnseweg 14
Postleitzahl :
(Nederlands) 7095 CH
Platz :
(Nederlands) De Heurne
Telefon :
(Nederlands) 0315-654364
Email :
info@demebel.nl
Webseite :
http://www.demebel.nl

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) Familie Koskamp

(Nederlands) Wij zijn Johan en Paula Koskamp en samen met onze kinderen, Mart, Jens en Benthe willen we u graag welkom heten op onze boerderijcamping

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!