(Nederlands) Camping 't Walfort
(Nederlands) Gezellige familiecamping

(Nederlands) Wilt u tot rust komen in een prachtige omgeving en genieten van de mooie wandel- en fietsroutes in de Achterhoek, dan bent u van harte welkom op de gezellige familiecamping ’t Walfort. Groot en klein hoeft zich er niet te vervelen. Er zijn verschillende speeltoestellen, een sportveld, een grote zandbak, een kinderbad en een overdekte barbequeplek. De visliefhebber kan terecht aan de naast de camping gelegen Boven Slinge en Keizersbeek. Vanaf de camping, gelegen tussen Aalten en Bredevoort in landgoed Walfort, zijn er volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Zo is het historisch boekenstadje Bredevoort zeker de moeite waard voor een bezoekje. De waterliefhebber kan terecht bij de aan de camping grenzend natuur- en recreatie bad ’t Walfort of recreatieplas de Slingeplas. Via mooie fietsroutes kunt u ook een bezoekje brengen aan onze oosterburen, de stad Bocholt of bijv. het wildpark Anholter Schweiz. Dus kom gerust eens een kijkje nemen.

Adresse :
(Nederlands) Walfortlaan 4
Postleitzahl :
(Nederlands) 7121 LJ
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0543-451407
Email :
info@campingwalfort.nl
Webseite :
http://www.campingwalfort.nl

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) Joselyne Goudsblom

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!