(Nederlands) De Groene Pleisterplaats
(Nederlands) Voor de recreant is dit een prachtig plekje om na een wandel of fietstocht even bij te 'tanken'

(Nederlands) De naam zegt het al, een rust of pauze plaats omgeven door groen. De hele tuin en erf is omgeven door een stoere houtwal met inheemse struiken en bomen waar ook vogels en andere dieren graag gebruik van maken. In de tuin is een natuurlijke vijver aangelegd waar kikkers, vissen, en diverse insecten en andere dieren hun plekje hebben gevonden. Waterhoentjes met jongen scharrelen tussen de mensen door om hun kostje bij elkaar te zoeken. Welgeteld ruim 25 soorten vogels hebben hun plekje gevonden om hun jongen groot te brengen. Voor de recreant is dit een prachtig plekje om na een wandel of fietstocht even bij te ‚tanken‘. Bij ons kunt u terecht voor een vers kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. We kunnen u eigen gemaakte monchoutaart aan bieden, maar ook een stukje Grootmoeders Appeltaart, proef het eens! Voor de liefhebbers van ijs hebben we diverse soorten ‚Boerderij IJs‘ Natuurlijk schepijs, u kunt kiezen uit verschillende soorten, regelmatig hebben we nieuwe smaken. Een IJscoupe met echt fruit is ook aan te bevelen met mooie zomerse dagen hebben we dit en staat het aangegeven. Vele sportieve mensen met een wielrenners fiets of mensen die graag een rondritje met een motor, of auto maken weten ons te vinden. Er zijn ruime parkeergelegenheden. U kunt natuurlijk de auto laten staan en ga verder met uw fiets, u waant zich in de mooiste omgeving van Nederland, de Achterhoek.

Adresse :
(Nederlands) Buninkdijk 12
Postleitzahl :
(Nederlands) 7121 LG
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0543-565322
Email :
info@groenepleisterplaats.nl
Webseite :
http://www.groenepleisterplaats.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) M. Harmsen-Lanting

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!