(Nederlands) De Oude Zondagschool
(Nederlands) Vakantiehuis met privébos rust, ruimte en comfort

(Nederlands) Dit monument uit 1924 is een sfeervol, comfortabel en verrassend ruim vakantiehuis geschikt voor zomer en winter. Het ligt volledig vrijstaand met zicht over de weilanden en een eigen aangrenzende bos.

Er waren oorspronkelijk twee lokalen, bijzonder om te weten dat hier vroeger kinderen op zondag les hadden. Beneden is er een ruime woonkamer en een praktische moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. In de gezellige slaapkamers boven staan zes bedden van hotelkwaliteit. Een luxe badkamer beneden met ruime inloopdouche maakt het comfort compleet.

Het fietsroutenetwerk loopt direct langs de zondagschool. Eindeloos wandelen kan over de vele kleine landen zandweggetjes in de directe omgeving.

Adresse :
(Nederlands) Sondernweg 9
Postleitzahl :
(Nederlands) 7122 LJ
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 06-10397346/06-10549512
Email :
dezondagschool@gmail.com
Webseite :
http://www.deoudezondagschool.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) JEROEN HOLLEMA & SANDRA TER HORST

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!