(Nederlands) Huus In 't Hagt
(Nederlands) Ruime vakantiewoning voor 4 personen

(Nederlands) Wilt u uw vakantie doorbrengen in een ruim, modern ingericht rook- en huisdiervrij huis dat ligt in een mooie, landelijke omgeving? Dan bent u hier op dit bijzondere plekje in de Achterhoek aan het goede adres.

Huus in ‘t Hagt heeft een bijkeuken, eetkeuken, zitkamer, twee tweepersoons slaapkamers en een badkamer met toilet. Het huis is van alle gemakken voorzien. Het is ook heel geschikt voor minder validen. Buiten zijn fijne zon- en schaduwplekken om te zitten. Bad-, bed- en keukenlinnen zijn aanwezig. Er is gratis wifi beschikbaar.

Fietst u graag? Er staan fietsen klaar. Binnen vijf minuten kunt u via een ‘Groene Grens’ Duitsland in.
Zowel voor rustzoekers als mensen met belangstelling voor cultuur en sport valt er van alles te beleven. Houdt u meer van winkelen? Dan kunt u in de dorpen en steden in de omgeving uw hart ophalen.
Huus in ‘t Hagt biedt voor dit alles een mooie uitvalsbasis.

Adresse :
(Nederlands) Hagtweg 4a
Postleitzahl :
(Nederlands) 7122 JS
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 06-23369197
Email :
info@huusinthagt.nl
Webseite :
http://www.huusinthagt.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) ANNELIES KASTEIN

(Nederlands) Lid Vereniging Logies verstrekkende bedrijven Aalten en omgeving.

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!