PANNENKOEKENHUYS 'T NOORDEN
(Nederlands) Gemoedelijk & Gastvrij - Partycentrum, Catering en Pannenkoekenhuys

(Nederlands) Je voelt je welkom bij Pannenkoekenhuys ´t Noorden in Aalten. Met Achterhoekse gastvrijheid word je elke maand weer verrast door de ‚pannenkoek van de maand‘. Dat betekent seizoensgebonden verrassingen op je bord. Je zit in originele treinbanken en kijkt uit op de open keuken in de Noorden Express wagon waar pannenkoeken ambachtelijk met de pan worden gebakken.

Bij een kinderpannenkoek krijgen kinderen een Wagonnetje waarmee ze in de kiosk een cadeautje kunnen uitzoeken. Uiteraard houden wij rekening met diëten, zoals glutenvrij beslag en serveren wij ook vegetarische gerechten. Het terras is open tijdens zomerse dagen met goed zicht hebt op de grote speeltuin.

Er worden ook 4 camperplaatsen aangeboden op de ruime parkeerplaats. De centrale ligging bij Aalten en de faciliteiten maken het een ideale plek voor een verblijf. De omgeving van Partycentrum ´t Noorden is schitterend. De Achterhoek staat bekend om zijn natuur. Jouw verjaardag of receptie wordt daarnaast ook een succes in een van de zalen die het horecabedrijf rijk is, al sinds 1866!

Wij hopen je binnenkort in Partycentrum Catering en Pannenkoekenhuys ’t Noorden te begroeten.

Openingstijden Pannenkoekenhuys:

  • APRIL t/m OKTOBER dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 20.00 uur
  • JULI en AUGUSTUS dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur
  • NOVEMBER t/m MAART woensdag t/m zondag van 11.00 tot 20.00 uur
  • Keuken is geopend van 11:30 tot 19:30 uur
Adresse :
Lichtenvoordsestraatweg 44
Postleitzahl :
7121 RA
Platz :
Aalten
Telefon :
0543-472551
Email :
info@het-noorden.com
Webseite :
https://www.het-noorden.com/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

Monique & Martin, Nita & Wesley Hüning

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!