(Nederlands) Slagerij M. Gleis
(Nederlands) Koninklijke Hofleverancier

(Nederlands) Keurslagerij Gleis; „Topkwaliteit en betrouwbaar vlees“
Elke week kopen wij het vee bij diverse vaste veehouders. Wij kopen daar een selectie van de eerste kwaliteit vrouwelijke runderen. Wij kunnen daarmee een vleesassortiment leveren van de kop tot de staart. Erg belangrijk vinden wij dat wij weten hoe het dier gehuisvest is, wat het gegeten heeft en wat haar historie is. Daarmee zijn wij van alle aspecten van uw vlees op de hoogte.

„de barbecue specialist van de Achterhoek“

Voor het ultieme tuinfeest of de perfecte barbecue kunt u natuurlijk uitstekend bij ons terecht. Het adres voor Aalten en omstreken voor de complete verzorging van de BBQ.

Sinds 1911 zijn wij al de toonaangevende Slager-Traiteur van de Achterhoek en hebben dus al meer dan 100 jaar verstand van lekker vlees.

Adresse :
(Nederlands) Prinsenstraat 10
Postleitzahl :
(Nederlands) 7121 AG
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0543-472315
Email :
gleis@xs4all.nl
Webseite :
http://www.slagerijgleis.nl/
 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!