(Nederlands) SVR camping De Biezenhof
(Nederlands) Verhuur vakantiewoning - Rustpunt - Camperplaatsen

(Nederlands) SVR camping De Biezenhof biedt u een prachtig stuk terrein met voor elk wat wils, zon of schaduw. Het kampeerterrein is rondom ingeplant. Behalve ons eigen kleinvee treft u tientallen verschillende soorten vogels aan. Op het terrein staat een unit met een volledig betegelde douche en twee toiletten en er zijn voorzieningen voor elektriciteit en koud water. In de boerderij is een 2e volledig betegelde toilet- en douchegelegenheid ondergebracht, voorzien van vloerverwarming. Er is een stortplaats voor een chemisch toilet. In de schuur die ’s nachts wordt afgesloten kunt u uw fiets stallen. U kunt gratis gebruik maken van het WIFI systeem. Voor ruimte, rust en vriendelijkheid en een gevarieerd aantrekkelijk landschap bent u bij ons op het juiste adres. Bij mooi weer kunt u ’s-avonds vanaf de camping genieten van een schitterende zonsondergang. De camping ligt aan enkele prachtige fiets- en wandelroutes.

Tevens is het voorhuis van de boerderij te huur als vakantiewoning. Deze is geschikt voor max. vier personen. De woning bevindt zich geheel op de begane grond en bevat een hal, bijkeuken, keuken, woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Aan weerszijden van het huis is een terras met een vierpersoons tuinmeubelset. Zo kunt u zowel in de ochtend- als de avondzon zitten.

Adresse :
(Nederlands) Kapelweg 42a
Postleitzahl :
(Nederlands) 7065 BB
Platz :
(Nederlands) Sinderen
Telefon :
(Nederlands) 0315-617652/06-44748623
Email :
info@biezenhof.com
Webseite :
https://logie.nl/www.biezenhof.com

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) HAN EN IDA WISMAN

(Nederlands) Wij zijn Han en Ida Wisman. Wij wonen met veel plezier al meer dan 25 jaar op een prachtig gelegen voormalige boerderij.

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!