(Nederlands) 't Meyböske
(Nederlands) Vier vakantiewoningen, trekkershut en kleine camping

(Nederlands) t Meyböske is een kleinschalig recreatiebedrijf. Vier stenen vakantiewoningen een trekkershut comfort en een kleine camping met 17 ruime plaatsen. In het buitengebied, waar je nog rust en stilte vind in de natuur met zijn vele vogels en het ligt in een mooie fietsomgeving. Voor algemeen gebruik is er op het terrein een grote recreatieruimte, tafeltennis, biljart, leeshoek en nog veel meer. Draadloos internet. Toeristische informatie en fiets- en wandelroutes liggen voor u klaar. Speelgelegenheid voor kleine kinderen voor zowel binnen als buiten. Honden zijn toegestaan, als ze geen overlast veroorzaken en op het terrein aangelijnd zijn. Een grote fietsenstalling met vele elektrapunten en fiets huren is mogelijk. Iedereen is welkom, maar groepen dienen eerst te overleggen.

Adresse :
(Nederlands) Kapelweg 18
Postleitzahl :
(Nederlands) 7064 KL
Platz :
(Nederlands) Silvolde
Telefon :
(Nederlands) 0315-329728
Email :
info@meyboske.nl
Webseite :
http://www.meyboske.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) DENNIS EN GERLINDE VAN DONGEN

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!