(Nederlands) ‘t Ni’je Bi’jvank
(Nederlands) voor 1 tot 10 personen

(Nederlands) “ ‘t Ni’je Bi’jvank” is een nieuw gerealiseerde vakantiewoning in het schitterende buitengebied van de Achterhoekse gemeente Aalten en is gelegen in het prachtige coulisselandschap met bossen en weiden, rijk aan natuur.

Daarom ook de ideale vertrekplaats voor schitterende fiets- en wandelroutes die leidden door de ongerepte natuur van de gemeenten Aalten en Winterswijk. De vrijstaande vakantiewoning ligt aan de Spoordijk, een rustige zandweg waarvan alleen het bestemmingsverkeer en fietsers en wandelaars gebruik maken. Vanaf de woning kijkt u uit over het weidse landschap en een nieuw aangelegde hoogstamboomgaard. Of u nu denkt aan een fiets- of wandelvakantie, een familieweekend, of gewoon lekker een weekendje weg, het kan in “ ‘t Ni’je Bi’jvank”

De woning is van alle gemakken voorzien zoals o.a.: TV, koelkast, combi-magnetron, vaatwasser wasmachine en diepvries. Woonkamer met serre op het zuid-oosten, ruime badkamer met toilet, wastafel, douche en ligbad. Berging nabij de woning voor eventueel fietsenstalling enz.

Adresse :
(Nederlands) Spoordijk 4
Postleitzahl :
(Nederlands) 7121 LD
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0543-451808
Email :
gerard.te.hennepe@planet.nl
Webseite :
http://www.vakantiewoningnijebijvank.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) G.A. TE HENNEPE

(Nederlands) Lid Vereniging Logies verstrekkende bedrijven Aalten en omgeving.

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!