(Nederlands) Vakantiehuisje Grenzeloos
(Nederlands) Voor mensen die van rust en natuur houden

(Nederlands) Vakantiehuisje ‚Grenzeloos‘ ligt in het bungalowpark Schepersveld, even buiten Aalten grenzend aan het Loohuisbos. Naast het zeer rustige bungalowpark (45 huisjes van verschillende particuliere eigenaars) ligt het restaurant / zalencentrum Schepersveld. Daar is ook een speeltuintje en een midget-golfbaan. Dit gebied maakt deel uit van het Nationaal Landschap Winterswijk / Aalten, een afwisselend landschap van natuur en kleinschalige landbouw.

‚Grenzeloos‘ richt zich op mensen die van rust en natuur houden. Het huisje is ook ingericht voor gezinnen met kleine kinderen. Verder is er centrale verwarming zodat het huisje het hele jaar te gebruiken is. Het boekenstadje Bredevoort is vlakbij.Via de ‚groene grens‘ (grensovergang speciaal voor fietsers en wandelaars) kom je zo in Duitsland. Bocholt is nog minder ver dan Winterswijk…. Kortom een grenzeloze ervaring voor alle leeftijden!

Adresse :
(Nederlands) Loohuisweg 7
Postleitzahl :
(Nederlands) 7121 JL
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0543-452941
Email :
info@bredevoort.net
Webseite :
http://www.vakantiehuisje-achterhoek.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) HUGO VRIND EN THEA VAN YPEREN

(Nederlands) Graag tot ziens bij vakantiehuisje Grenzeloos.

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!