Boerderij Nieuw Rensink
Een unieke plek voor groot en klein!

Welkom op onze mooie boerderij Nieuw-Rensink in het prachtige coulissen landschap van de Achterhoek. Waar Rust en Ruimte nog vanzelfsprekend zijn.

Wij bieden u te huur aan : gezellige vakantiebungalow , luxe chalet en een sfeervolle stacaravan van alle gemakken voorzien en met veel ruimte en privacy.

Vanuit uw vakantieverblijf kunt u genieten van de stilte en de schoonheid van de natuur . Met regelmaat kunt u hazen, konijnen, roofvogels en soms zelfs reeën zien. En wat dacht u van de donkere nachten ? Met bij helder weer een prachtige sterrendeken.

Gelegenheid voor het maken van een wandeling of een fietstocht is er volop . Routes vindt u in onze informatiemap.

Rondom onze boerderij wordt de gezelligheid versterkt door de aanwezigheid van onze hond Waldy, mini pony’s, paarden, poezen, geiten, konijn en pluimvee.

De kinderen kunnen heerlijk buiten spelen: op het speelveld met goal, speeltuintje, zandbak of rijden op onze skelters. Ook is er een overdekte recreatieruimte met spellen ,boeken en het nodige speelgoed. In overleg mogen de kinderen helpen met het voeren van de dieren.

Adres :
Sondernweg 11
Postcode :
7122 LH
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-461295
E-mail :
Info@Nieuw-Rensink.nl
Website :
http://www.nieuw-rensink.nl

U wordt gastvrij ontvangen door:

JAN EN LINDA JANSEN

Lid Vereniging Logies verstrekkende bedrijven Aalten en omgeving.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!