Camping De Neeth

Onze kleinschalige camping biedt ruim opgezette staplaatsen van zo’n 140 m2 voor tent en caravan. Hierdoor is er voldoende ruimte om uw auto naast uw caravan of tent te parkeren. Alle staplaatsen zijn voorzien van een water en elektra-aansluiting. Ook is er een rioolaansluiting, ideaal voor camperaars. De jonge bomen op het terrein bieden voldoende schaduw. Huisdieren in overleg.

Tevens op het erf een (pannenkoek) restaurant met overdekte speelzolder en in het hoog seizoen 6 dagen per week geopend. Kom gezellig genieten op het terras van een vers kopje koffie/thee met heerlijke stukje taart of bestel een heerlijke pannenkoek, salade, schnitzel, runderburger of pepersteak met patat. Voor de kinderen is er volop vertier, neem een kijkje bij de koeien op de boerderij of roetsj van de kabel- of glijbaan in de speeltuin.

Adres :
Neethweg 6
Postcode :
7122 RB
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-451069
E-mail :
info@deneeth.nl
Website :
http://www.deneeth.nl
 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!