Camping Lansbulten
Kampeer- en Camperplaatsen, verhuur van Chalets, Noorse blokhutten en Trekkershutten

Camping Lansbulten heeft ruime luxe kampeerplaatsen met water, riool en elektra 6/10 Amp.
Kom genieten van de groene omgeving, de rust en de natuur. Wanneer je graag vist, boek dan een kampeerplaats direct aan de Keizersbeek. Voor een visvergunning of een wifi code kun je terecht bij de receptie.

De kinderen vermaken zich opperbest in het NIEUWE zwem- en peuterbad, in de speeltuinen, met de skelters en op de air-trampoline (animatie voor de kinderen is altijd gratis).
Wanneer je met de camper op reis bent kun je kiezen voor een kampeer- of camperplaats. Buiten de camping op de P-plaats staat een camper-servicestation waar je ook kunt overnachten met de camper.
Wil je een accommodatie huren? Dan kun je kiezen uit één van onze luxe chalets, safaritenten, Noorse blokhutten of een trekkershut.
Tijdens het verblijf kun je genieten van het mooie Achterhoeks coulisselandschap waar je prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Na zo’n tochtje kun je even uitblazen op een terrasje in het pittoreske dorp Aalten en/of het stadje Bredevoort. Ga ook eens gezellig een dagje over de grens naar Bocholt in Duitsland (10Km) of naar de grote Kampeerwinkel OBELINK (8km).
Eetcafé/Cafetaria/Restaurant Karpermeer ligt net buiten de slagboom van de camping (50 m) waar je op het zonnige terras kunt genieten van een drankje en een hapje.

Adres :
Eskesweg 1
Postcode :
7121 LZ
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-472588
E-mail :
info@lansbulten.nl
Website :
http://www.lansbulten.nl

U wordt gastvrij ontvangen door:

Jan, Henriëtte, Rick en Arent Jan Doornink

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!