Farm & Country Fair
Hét belevenisfestival

Op het ruime en sfeervolle terrein krijgen de stands echt de ruimte voor producten waar de passie en liefde van afstraalt. Naast thema’s zoals tuin, interieur, fashion, wellness, toerisme, sport en kunst besteed de Fair veel aandacht aan levende have, dierhouderij, alternatieve energie en duurzame landbouw. Het geheel is prachtig aangekleed met mooi bloemwerk, er zijn doorlopens shows in maar liefst 4 ringen en het podiumprogramma staat bomvol met bekende akoestische muzikanten uit Engeland en Nederland. De kids genieten niet alleen van de Fair, maar leren er ook heel veel. Het terrein staat bol van spannende avonturen voor kinderen. Hoor alles over de natuur en voel je een dag lang een echte boer!

Adres :
Westendorpweg 2
Postcode :
7122 JT
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-466294
E-mail :
info@countryfair.nl
Website :
http://www.countryfair.nl

U wordt gastvrij ontvangen door:

Familie Ruesink

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!