Int. theepottenmuseum
Theepottenmuseum

Duizenden onwaarschijnlijk grappige en fantasierijke theepotten. Verzamelobjecten en echte kunstwerken, niet bedoeld voor gebruik. De meeste modellen komen uit Engeland, maar ook vind je ‘onze eigen’ Holle Bolle Gijs en de Rode JeWeetWel Kater.

Koningin Elizabeth, Bill Clinton met Monica Lewinski, 10 Downingstreet, Samson en Delilah, bruidsparen, voertuigen, dieren, Disney, Kerst, bekende wereldburgers. Het poppenhuis heeft zelfs een toilet en wastafel als theepot. Waar jaartal, ontwerpers en makers bekend zijn, worden deze in een gids vermeld. Veel theepotten zijn van bekende ontwerpers zoals Paul Cardew, Annie Rowe, Gary Seymour, Tony Carter. Allemaal zeer gedetailleerd uitgevoerd. Je kijkt je ogen uit bij de duizenden verschillende kunstwerkjes.

Kijk voor de openingstijden op onze website.

Adres :
Westendorpweg
Postcode :
7122JT
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-466294
E-mail :
info@countryfair.nl
Website :
http://www.theepottenmuseum.nl

U wordt gastvrij ontvangen door:

Joke Ruesink

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!