Landgoed De Weldaed
Ruimte, privacy & wellness voor 8 personen

Prachtig vrij gelegen heeft uw gezelschap van 4 tot 8 volwassenen een 5-sterren locatie ter beschikking. Het comfort, de luxe, de privacy en de anonimiteit die het begrip ‘onthaasten’ mede waarmaken is daarvoor de garantie.
Het ruim 2 ha grote privé natuurgebied van de Weldaed uitsluitend voor u als gast beschikbaar. En als u dat verkiest is toch de ‘buitenwereld’ vlakbij …….
Er zijn twee gebouwen, waar van er één tevens de wellness ingrediënten herbergt:
De Schoppe is verbouwd, met behoud van authentieke elementen, tot een accommodatie die het begrip ‘welbevinden’ overstijgt; die is voorzien van sauna, jacuzzi, en een heerlijk verwarmd binnenzwembad.
Het andere verblijf, Het Zomerhuis, is ingedeeld met een grote vide slaapkamer op de verdieping en een slaapkamer op de begane grond, elk met eigen badkamer. De ruime, knusse woonkeuken en de gezellige living maken uw verblijf onvergetelijk.”

Adres :
Barloseweg 6a
Postcode :
7122 PT
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-471966 / 06-229 338 45
E-mail :
info@deweldaed.nl
Website :
http://www.deweldaed.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

ADA GUSSINKLO & ANJO VAN HOUTEN

Ada en Anjo hebben de vervallen boerderij omgetoverd tot een paradijsje: op die unieke locatie zijn privacy en welzijn verzekerd

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!