Motorette Scooterverhuur
La Dolce Vita in de Achterhoek - Vespa scooter verhuur

Motorette biedt u de exclusieve mogelijkheid aan om een echte Italiaanse Vespa scooter te huren en daarmee de mooie Achterhoek te ontdekken. Of u nu met z´n tweetjes, vrienden, collega’s of met familie bent, met de Vespa’s van Motorette beleeft u gegarandeerd een gezellige en bijzondere dag.

Met de door ons bijgeleverde routes kunnen tal van pittoreske dorpjes, mooie en interessante bezienswaardigheden worden aangedaan. Beleef het La Dolce Vita gevoel in Nederland.

De Achterhoek heeft vele wijngaarden. Op een echte italiaanse Vespa waant u zich in Toscane maar dan in Nederland! Ontdek de prachtige natuur van de Achterhoek en geniet van al het moois dat deze streek heeft te bieden.

We hebben tevens verschillende arrangementen voor een compleet dagje uit. Een Vespa toertocht kan heel goed gecombineerd worden met een andere activiteit. Denk bijvoorbeeld aan een excursie door de wijngaard, een kook-workshop, een kijkje op de kaasboerderij en nog vele andere mogelijkheden. U kunt de dag indelen zoals u zelf wilt!

Zie ook onze verschillende arrangementen op onze website. Gegarandeerd een leuke dagje uit met vrienden, familie, bedrijfsuitje, of zomaar………

Adres :
Groot Deunkweg 12
Postcode :
7122 RS
Plaats :
Aalten
Telefoon :
06-51710858
E-mail :
info@motorette.nl
Website :
http://www.motorette.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

Joost Ubbink

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!