Sniedershuus Natuurhuisje
Privé wellness voor 2

Op een volledig vrije plek achter op het erf staat het “Sniedershuus”. Voorzien van alle moderne gemakken en een kleine maar moderne badkamer is het Sniedershuus een
plek om optimaal te ontspannen.
CV maar ook een houtkachel, een keuken met inductie
kookplaat, afwasmachine , oven/magnetron, toegang tot glasvezel internet en digitale
tv. Maar vooral rust en een prachtig uitzicht! Vóór het natuurhuisje een groot grasveld met fruitbomen, bosplantsoen met vijver en vuurplaats. Naast het zwembad op het ruime (privé) terras staan de hout gestookte sauna en de hout gestookte hot-tub.

Verschillende plekken om in de schaduw of juist in de zon te zitten, aan het zwembad, op de schommelbank, aan de buitentafel of overdekt op de zachte kussens . Veel vrijheid en privacy rondom het huisje met je eigen zwembad, sauna en hot-tub. Privé wellness voor twee!

Adres :
Caspersstraat 16A
Postcode :
7095 BK
Plaats :
De Heurne

U wordt gastvrij ontvangen door:

Arnold Heijerman en Leon Reiring.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!