Vakantiehuis De Schoppe van Hillen
Ook geschikt om samen met je paard te logeren.

Kom genieten! Aan de rand van ons erf gelegen aan een zandweg ligt heerlijk rustig deze mooi verbouwde schuur, geheel voorzien van alle gemakken van deze tijd. In het prachtige coulisselandschap van De Achterhoek kunt u volop wandelen en fietsen of paardrijden. U kijkt uit over de wei en akkerlanden waar ’s morgens de reeën lopen en u de vogels hoort fluiten. Aan de grote tafel de krant lezen of een spelletje doen. Met een boek in de tuin of samen koken. Het is aan u, want dat is waar we op Hillen voor staan. U mag het zeggen en genieten.
U heeft een eigen opgang en een omsloten tuin. De accommodatie is van alle gemakken voorzien en geschikt voor 4 personen en een extra kinderbedje is aanwezig. U bent van harte welkom.

Adres :
Heenkamppieperweg 9
Postcode :
7109 BR
Plaats :
Winterswijk-Miste
Telefoon :
06-25082819
E-mail :
info@deschoppevanhillen.nl
Website :
http://www.deschoppevanhillen.nl

U wordt gastvrij ontvangen door:

Laura Meeuwsen, bijgestaan door Bob

Laura Meeuwsen is uw gastvrouw, bijgestaan door Bob. Al meer dan twintig jaar wonen wij op deze heerlijke plek, die we graag met u delen.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!