Velorette groepsfietsverhuur
Velorette groepsfietsverhuur - Moderne zit/ligfiets voor 4 tot 7 personen

Velorette recreatie is gelegen in het buurtschap Barlo.Vanaf dit startpunt begint meteen het landelijke gevoel. Wijdse uitzichten, prachtige wegen, boerderijen en natuur.

De schoppe van “Deunk” dateert uit 1930 en hier ervaart u ouderwetse gezelligheid en nostalgie.

Ervaar de charme van de Achterhoek. Stap samen met familie, vrienden op de Velorette fiets en ontdek de mooiste plekjes in Gemeente Aalten.

Heerlijk en gezond in de buitenlucht recreëren gecombineerd met een bezoekje aan leuke terrasjes, natuurgebieden, gezellige dorpjes en bijzondere bezienswaardigheden.

De Velorette recreatiefiets is een superlichte moderne vierwielige ligfiets voor 4 personen.

Deze unieke fiets combineert het plezier en gezelligheid van het met een groep fietsen en het comfort van een ligfiets met vering.

Alles en iedereen past op de Velorette recreatiefiets. De allerkleinsten kunnen mee op de te plaatsen kinderbankjes, Bagage kan worden meegenomen op de bagagedrager of in de meegeleverde picknickmand.

Iedereen doet mee op zijn eigen niveau doordat ieder zijn eigen versnellingen heeft. Actief en toch relaxed fietst u gezellig samen de mooiste routes van de Achterhoek.

Wij hebben verschillende routes die u langs de mooiste plekjes brengen.

Mocht u vragen hebben of speciale wensen, schroom niet om dit met ons te overleggen. In overleg is veel mogelijk!.

Adres :
Groot Deunkweg 12
Postcode :
7122 RS
Plaats :
Aalten
Telefoon :
06-51710858
E-mail :
info@velorette.nl
Website :
https://www.velorette.nl/
 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!