Boerderij 't Lankhof
Vakantieappartement & mini-camping

Boerderij ‘t Lankhof is een klein rundveebedrijf gelegen in een rustige en landelijke omgeving van de Achterhoek. Onze boerderij bevindt zich in de buurtschap Barlo, dat in de nabijheid van het fraaie dorp Aalten en het pittoreske boekenstadje Bredevoort ligt. Onze boerderij is een prachtige plek om van uw vakantie te kunnen genieten. Midden in de rustige, landelijke omgeving bieden wij, Bertus en Lidy Oldenhave, u de mogelijkheid voor een kampeerplaats op onze gezellige SVR-camping of kunt u terecht voor een vakantie of overnachting in ons comfortabele en ruime appartement. Kortom, boerderij ‘t Lankhof is een geschikte uitgangsplek voor recreatieve ontspanning en om van daaruit allerlei activiteiten te ondernemen. Op deze website meer informatie over de mogelijkheden, de prachtige en landelijke omgeving, alsmede over de activiteiten en evenementen die er in de Achterhoek zoal te beleven zijn.

Adres :
Markerinkdijk 59
Postcode :
7122 RT
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-451346
E-mail :
info@tlankhof.nl
Website :
http://www.tlankhof.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

FAMILIE OLDENHAVE

Lid Vereniging Logies verstrekkende bedrijven Aalten en omgeving.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!