Boerderijcamping De Mebel
Ook verhuur van stacaravan, vakantiehuisje, een luxe safaritent met sanitair en een safaritent Woodlodge.

Kindvriendelijke Boerderijcamping gelegen achter de boerderij vanwaar u uitkijkt over de weilanden. Dichtbij grensdorp Dinxperlo, bekend om zijn kleinste kerkje van Nederland.

In het voor en naseizoen bieden we u rust en ruimte en laten u kennismaken met de gemoedelijkheid van de Achterhoek.Er zijn veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen over prachtige nieuwe fietspaden die u langs de mooiste plekjes leiden. We leggen de routes alvast voor u klaar!
Voor de kinderen zijn veel speelmogelijkheden op het middenveld. Een groot aantal skelters en trekkers. Ze kunnen beleven, zien en ervaren hoe een koe wordt gemolken. Een hele ervaring! Er is een kleine wei met geitjes en kippen.

In de recreatieruimte is er mogelijkheid om te spelen met slecht weer en vindt u informatie over de omgeving.

We beschikken we over een modern sanitairgebouw met een ingebouwd kinderbadje en vloerverwarming. Er is een wasmachine en droger beschikbaar. Wij verhuren een stacaravan en een zomerhuisje. Beschikbaarheid van campingplaatsen en verhuur kunt u op onze website bekijken.
Ons “Mebelkeurk’n” biedt u de mogelijkheid om zelf uw verse eitjes te kopen en nog meer lekkernijen uit de streek.

Adres :
Hoge Heurnseweg 14
Postcode :
7095 CH
Plaats :
De Heurne
Telefoon :
0315-654364
E-mail :
info@demebel.nl
Website :
http://www.demebel.nl

U wordt gastvrij ontvangen door:

Familie Koskamp

Wij zijn Johan en Paula Koskamp en we willen u graag welkom heten op onze boerderijcamping

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!