Camping 't Walfort
Gezellige familiecamping

Wilt u tot rust komen in een prachtige omgeving en genieten van de mooie wandel- en fietsroutes in de Achterhoek, dan bent u van harte welkom op de gezellige familiecamping ’t Walfort. Groot en klein hoeft zich er niet te vervelen. Er zijn verschillende speeltoestellen, een sportveld, een grote zandbak, een kinderbad en een overdekte barbequeplek. De visliefhebber kan terecht aan de naast de camping gelegen Boven Slinge en Keizersbeek. Vanaf de camping, gelegen tussen Aalten en Bredevoort in landgoed Walfort, zijn er volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Zo is het historisch boekenstadje Bredevoort zeker de moeite waard voor een bezoekje. De waterliefhebber kan terecht bij de aan de camping grenzend natuur- en recreatie bad ’t Walfort of recreatieplas de Slingeplas. Via mooie fietsroutes kunt u ook een bezoekje brengen aan onze oosterburen, de stad Bocholt of bijv. het wildpark Anholter Schweiz. Dus kom gerust eens een kijkje nemen.

Adres :
Walfortlaan 4
Postcode :
7121 LJ
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-451407
E-mail :
info@campingwalfort.nl
Website :
http://www.campingwalfort.nl

U wordt gastvrij ontvangen door:

Joselyne Goudsblom

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!