De Groene Pleisterplaats
Voor de recreant is dit een prachtig plekje om na een wandel of fietstocht even bij te 'tanken'

De naam zegt het al, een rust of pauze plaats omgeven door groen. De hele tuin en erf is omgeven door een stoere houtwal met inheemse struiken en bomen waar ook vogels en andere dieren graag gebruik van maken. In de tuin is een natuurlijke vijver aangelegd waar kikkers, vissen, en diverse insecten en andere dieren hun plekje hebben gevonden. Waterhoentjes met jongen scharrelen tussen de mensen door om hun kostje bij elkaar te zoeken. Welgeteld ruim 25 soorten vogels hebben hun plekje gevonden om hun jongen groot te brengen. Voor de recreant is dit een prachtig plekje om na een wandel of fietstocht even bij te ’tanken’. Bij ons kunt u terecht voor een vers kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. We kunnen u eigen gemaakte monchoutaart aan bieden, maar ook een stukje Grootmoeders Appeltaart, proef het eens! Voor de liefhebbers van ijs hebben we diverse soorten ‘Boerderij IJs’ Natuurlijk schepijs, u kunt kiezen uit verschillende soorten, regelmatig hebben we nieuwe smaken. Een IJscoupe met echt fruit is ook aan te bevelen met mooie zomerse dagen hebben we dit en staat het aangegeven. Vele sportieve mensen met een wielrenners fiets of mensen die graag een rondritje met een motor, of auto maken weten ons te vinden. Er zijn ruime parkeergelegenheden. U kunt natuurlijk de auto laten staan en ga verder met uw fiets, u waant zich in de mooiste omgeving van Nederland, de Achterhoek.

Adres :
Buninkdijk 12
Postcode :
7121 LG
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-565322
E-mail :
info@groenepleisterplaats.nl
Website :
http://www.groenepleisterplaats.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

M. Harmsen-Lanting

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!