De Oude Zondagschool
Vakantiehuis met privébos rust, ruimte en comfort

een eco vakantiehuis waar je de historie voelt!

Dit monument uit 1924 is een sfeervol, comfortabel en verrassend ruim vakantiehuis. De Oude Zondagschool is een vakantiehuis met een ziel, waar je de historie voelt.

Jarenlang heeft het dienst gedaan als zondagschool voor de plattelandsjeugd. Nu is er een ruime woonkamer met een comfortabele zithoek, een lange houten eettafel en een luxe keuken. Boven zijn twee slaapkamers met in totaal vijf bedden. In het derde kleine kamertje staat een zesde bed. Een luxe badkamer beneden met ruime inloopdouche maakt het comfort compleet. De Oude Zondagschool ligt volledig vrijstaand met zicht over de weilanden. Naast het huis ligt een privé bos, voor kinderen is het bos een heerlijke natuurspeelplek.

De woning is gerestaureerd en energiezuinig gemaakt en wordt verwarmd met een warmtepomp. De duurzame elektriciteit komt van een kleine lokale coöperatie. Er is een snelle laadpaal voor je elektrische auto. Er zijn veel oude bouwmaterialen en vintage meubels hergebruikt. Een lekkere biologische wijn en fairtrade koffie en thee staan voor je klaar. Het beddengoed is van ecologisch katoen.

Adres :
Sondernweg 9
Postcode :
7122 LJ
Plaats :
Aalten
Telefoon :
06-10549512
E-mail :
info@deoudezondagschool.nl
Website :
http://www.deoudezondagschool.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

JEROEN HOLLEMA & SANDRA TER HORST

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!