De Oude Zondagschool
Vakantiehuis met privébos rust, ruimte en comfort

Dit monument uit 1924 is een sfeervol, comfortabel en verrassend ruim vakantiehuis geschikt voor zomer en winter. Het ligt volledig vrijstaand met zicht over de weilanden en een eigen aangrenzende bos.

Er waren oorspronkelijk twee lokalen, bijzonder om te weten dat hier vroeger kinderen op zondag les hadden. Beneden is er een ruime woonkamer en een praktische moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. In de gezellige slaapkamers boven staan zes bedden van hotelkwaliteit. Een luxe badkamer beneden met ruime inloopdouche maakt het comfort compleet.

Het fietsroutenetwerk loopt direct langs de zondagschool. Eindeloos wandelen kan over de vele kleine landen zandweggetjes in de directe omgeving.

Adres :
Sondernweg 9
Postcode :
7122 LJ
Plaats :
Aalten
Telefoon :
06-10549512
E-mail :
info@deoudezondagschool.nl
Website :
http://www.deoudezondagschool.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

JEROEN HOLLEMA & SANDRA TER HORST

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!