Huus In 't Hagt
Ruime vakantiewoning voor 4 personen

Wilt u uw vakantie doorbrengen in een ruim, modern ingericht rook- en huisdiervrij huis dat ligt in een mooie, landelijke omgeving? Dan bent u hier op dit bijzondere plekje in de Achterhoek aan het goede adres.

Huus in ‘t Hagt heeft een bijkeuken, eetkeuken, zitkamer, twee tweepersoons slaapkamers en een badkamer met toilet. Het huis is van alle gemakken voorzien. Het is ook heel geschikt voor minder validen. Buiten zijn fijne zon- en schaduwplekken om te zitten. Bad-, bed- en keukenlinnen zijn aanwezig. Er is gratis wifi beschikbaar.

Fietst u graag? Er staan fietsen klaar. Binnen vijf minuten kunt u via een ‘Groene Grens’ Duitsland in.
Zowel voor rustzoekers als mensen met belangstelling voor cultuur en sport valt er van alles te beleven. Houdt u meer van winkelen? Dan kunt u in de dorpen en steden in de omgeving uw hart ophalen.
Huus in ‘t Hagt biedt voor dit alles een mooie uitvalsbasis.

Adres :
Hagtweg 4a
Postcode :
7122 JS
Plaats :
Aalten
Telefoon :
06-23369197
E-mail :
info@huusinthagt.nl
Website :
http://www.huusinthagt.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

ANNELIES KASTEIN

Lid Vereniging Logies verstrekkende bedrijven Aalten en omgeving.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!