Slagerij M. Gleis
Koninklijke Hofleverancier

Keurslagerij Gleis; “Topkwaliteit en betrouwbaar vlees”
Elke week kopen wij het vee bij diverse vaste veehouders. Wij kopen daar een selectie van de eerste kwaliteit vrouwelijke runderen. Wij kunnen daarmee een vleesassortiment leveren van de kop tot de staart. Erg belangrijk vinden wij dat wij weten hoe het dier gehuisvest is, wat het gegeten heeft en wat haar historie is. Daarmee zijn wij van alle aspecten van uw vlees op de hoogte.

“de barbecue specialist van de Achterhoek”

Voor het ultieme tuinfeest of de perfecte barbecue kunt u natuurlijk uitstekend bij ons terecht. Het adres voor Aalten en omstreken voor de complete verzorging van de BBQ.

Sinds 1911 zijn wij al de toonaangevende Slager-Traiteur van de Achterhoek en hebben dus al meer dan 100 jaar verstand van lekker vlees.

Adres :
Prinsenstraat 10
Postcode :
7121 AG
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-472315
E-mail :
gleis@xs4all.nl
Website :
http://www.slagerijgleis.nl/
 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!