SVR camping De Biezenhof
Verhuur vakantiewoning - Rustpunt - Camperplaatsen

SVR camping De Biezenhof biedt u een prachtig stuk terrein met voor elk wat wils, zon of schaduw. Het kampeerterrein is rondom ingeplant. Behalve ons eigen kleinvee treft u tientallen verschillende soorten vogels aan. Op het terrein staat een unit met een volledig betegelde douche en twee toiletten en er zijn voorzieningen voor elektriciteit en koud water. In de boerderij is een 2e volledig betegelde toilet- en douchegelegenheid ondergebracht, voorzien van vloerverwarming. Er is een stortplaats voor een chemisch toilet. In de schuur die ’s nachts wordt afgesloten kunt u uw fiets stallen. U kunt gratis gebruik maken van het WIFI systeem. Voor ruimte, rust en vriendelijkheid en een gevarieerd aantrekkelijk landschap bent u bij ons op het juiste adres. Bij mooi weer kunt u ’s-avonds vanaf de camping genieten van een schitterende zonsondergang. De camping ligt aan enkele prachtige fiets- en wandelroutes.

Tevens is het voorhuis van de boerderij te huur als vakantiewoning. Deze is geschikt voor max. vier personen. De woning bevindt zich geheel op de begane grond en bevat een hal, bijkeuken, keuken, woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Aan weerszijden van het huis is een terras met een vierpersoons tuinmeubelset. Zo kunt u zowel in de ochtend- als de avondzon zitten.

Adres :
Kapelweg 42a
Postcode :
7065 BB
Plaats :
Sinderen
Telefoon :
0315-617652/06-44748623
E-mail :
info@biezenhof.com
Website :
https://logie.nl/www.biezenhof.com

U wordt gastvrij ontvangen door:

HAN EN IDA WISMAN

Wij zijn Han en Ida Wisman. Wij wonen met veel plezier al meer dan 25 jaar op een prachtig gelegen voormalige boerderij.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!