't Meyböske
Vier vakantiewoningen, trekkershut en kleine camping

t Meyböske is een kleinschalig recreatiebedrijf. Vier stenen vakantiewoningen een trekkershut comfort en een kleine camping met 17 ruime plaatsen. In het buitengebied, waar je nog rust en stilte vind in de natuur met zijn vele vogels en het ligt in een mooie fietsomgeving. Voor algemeen gebruik is er op het terrein een grote recreatieruimte, tafeltennis, biljart, leeshoek en nog veel meer. Draadloos internet. Toeristische informatie en fiets- en wandelroutes liggen voor u klaar. Speelgelegenheid voor kleine kinderen voor zowel binnen als buiten. Honden zijn toegestaan, als ze geen overlast veroorzaken en op het terrein aangelijnd zijn. Een grote fietsenstalling met vele elektrapunten en fiets huren is mogelijk. Iedereen is welkom, maar groepen dienen eerst te overleggen.

Adres :
Kapelweg 18
Postcode :
7064 KL
Plaats :
Silvolde
Telefoon :
0315-329728
E-mail :
info@meyboske.nl
Website :
http://www.meyboske.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

DENNIS EN GERLINDE VAN DONGEN

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!