‘t Ni’je Bi’jvank
voor 1 tot 10 personen

“ ‘t Ni’je Bi’jvank” is een nieuw gerealiseerde vakantiewoning in het schitterende buitengebied van de Achterhoekse gemeente Aalten en is gelegen in het prachtige coulisselandschap met bossen en weiden, rijk aan natuur.

Daarom ook de ideale vertrekplaats voor schitterende fiets- en wandelroutes die leidden door de ongerepte natuur van de gemeenten Aalten en Winterswijk. De vrijstaande vakantiewoning ligt aan de Spoordijk, een rustige zandweg waarvan alleen het bestemmingsverkeer en fietsers en wandelaars gebruik maken. Vanaf de woning kijkt u uit over het weidse landschap en een nieuw aangelegde hoogstamboomgaard. Of u nu denkt aan een fiets- of wandelvakantie, een familieweekend, of gewoon lekker een weekendje weg, het kan in “ ‘t Ni’je Bi’jvank”

De woning is van alle gemakken voorzien zoals o.a.: TV, koelkast, combi-magnetron, vaatwasser wasmachine en diepvries. Woonkamer met serre op het zuid-oosten, ruime badkamer met toilet, wastafel, douche en ligbad. Berging nabij de woning voor eventueel fietsenstalling enz.

Adres :
Spoordijk 4
Postcode :
7121 LD
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-451808
E-mail :
gerard.te.hennepe@planet.nl
Website :
http://www.vakantiewoningnijebijvank.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

G.A. TE HENNEPE

Lid Vereniging Logies verstrekkende bedrijven Aalten en omgeving.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!