Vakantiehuisje Grenzeloos
Voor mensen die van rust en natuur houden

Vakantiehuisje ‘Grenzeloos’ ligt in het bungalowpark Schepersveld, even buiten Aalten grenzend aan het Loohuisbos. Naast het zeer rustige bungalowpark (45 huisjes van verschillende particuliere eigenaars) ligt het restaurant / zalencentrum Schepersveld. Daar is ook een speeltuintje en een midget-golfbaan. Dit gebied maakt deel uit van het Nationaal Landschap Winterswijk / Aalten, een afwisselend landschap van natuur en kleinschalige landbouw.

‘Grenzeloos’ richt zich op mensen die van rust en natuur houden. Het huisje is ook ingericht voor gezinnen met kleine kinderen. Verder is er centrale verwarming zodat het huisje het hele jaar te gebruiken is. Het boekenstadje Bredevoort is vlakbij.Via de ‘groene grens’ (grensovergang speciaal voor fietsers en wandelaars) kom je zo in Duitsland. Bocholt is nog minder ver dan Winterswijk…. Kortom een grenzeloze ervaring voor alle leeftijden!

Adres :
Loohuisweg 7
Postcode :
7121 JL
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-452941
E-mail :
info@bredevoort.net
Website :
http://www.vakantiehuisje-achterhoek.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

HUGO VRIND EN THEA VAN YPEREN

Graag tot ziens bij vakantiehuisje Grenzeloos.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!