Boerengolf/partyzaal 't Vorster

Mogelijkheden rondom "de SCHOPPE " op ons melkveebedrijf het "VORSTER in DE HEURNE Gem Aalten

Café Restaurant Karpermeer

Karpermeer is een sfeervol eetcafé met een terras dat een prachtig uitzicht geeft over het Karpermeer, Het vormt daarmee een prima startpunt voor fiets- en wandeltochten.

De Groene Pleisterplaats

De naam zegt het al, een rust of pauzeplaats omgeven door groen. De hele tuin en erf is omgeven door een stoere houtwal met inheemse struiken en bomen waar ook vogels en andere dieren graag gebruik van maken.

IJsboerderij 't Olde Pietepol

Sinds 1998 is er naast de melkveehouderij ook een ijsmakerij op 't Olde Pietepol. Van de verse melk, wordt er heerlijk boerderij ijs gemaakt.

Motorette Scooterverhuur

Huur een Italiaanse Vespa scooter en ontdek de Achterhoek met behulp van prachtige routes door de omgeving. Gegarandeerd een bijzonder en leuk dagje uit!

Op de Brusse

Unieke combinatie van keuterboerderij en huiskamerrestaurant, gelegen tussen de weilanden van buurtschap De Heurne nabij Dinxperlo. Kleinschalig restaurant met 35 zitplaatsen.

Theetuin 't Lerinkshof

Verscholen tussen het coulisselandschap vindt u theetuin ‘t Lerinkshof. Het ligt 400 meter vanaf de weg Varsseveld/Aalten, ca. 3 km vanaf Varsseveld

Theetuin Rensink

Op onze geheel in stijl gerestaureerde deel kunt u terecht voor uw buurt- of familiefeest. Ook 's winters kunnen wij hier groepen ontvangen. De deel wordt verwarmd door een houtkachel.

Farm & Country Fair

De Farm & Country Fair is een gigantische promotie van de Nederlandse landbouw en is vergelijkbaar met de echte Engelse plattelandsshows.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!